Здравейте!
 Този сайт има за цел да събере информация за българските рок-групи и да направи един виртуален каталог, поради липса или оскъдна информация в интернет на подобна тема. Има много албуми на родни рок-групи, които не се преиздават на CD, дори на много от тях издателите вече не съществуват и е трудно да се намери информация. Нашата цел е да съберем по-пълна информация, като публикуваме текстов и снимков материал, а аудио, само в случай, че не нарушаваме ничии права (с линкове към свободно пуснатите в официалните сайтове на групите или с тяхно позволение)!
Правим това от любов към бъларската рок-музика от близкото минало и настояще и разочарование, че голяма част от нея е забравена!
 
 В биографиите и описанията на албумите са използвани текстове и цитати от обложките, информация от книгата на Йордан Рупчев - Изборът на Рупи, статии от вестници и списания, наши авторски текстове или посочени след статиите автори на използвания текст.
Ще се радваме, ако проявите интерес и ни помогнете в начинанието, като се включите към допълването на информация към вече описаното, линкове към обложки с по-добро качество или с неописани все още от нас биографии на групи и техните албуми, като в биографиите текста може да е свободен или да е посочен източника на информация. За описание на албумите можете да изпползвате следната схема:

изпълнител: ...
албум: ...
година на издаване: ...
издател: ...
каталожен номер: ...(ако има)
носител: ...(compact disk(CD), касета(MC) или плоча(vinyl LP,7inch и т. н.))
траклист: ...
1. ...
2. ...
3. ... и т.н.
...допълнителна информация за албума...
Линк към обложки: ...

За целта можете да използвате формата за контакт или коментарите.
Благодарим Ви!

Допълнителна информация